Photo: Colònies d'estiu dels Tallers de Teatre 2021

Colònies d'estiu dels Tallers de Teatre 2021

Mas-Po Canyadó (Conreria)

05/07/2021

08.00h


No es poden fer reserves per aquest esdeveniment


Una setmana de convivència i desconnexió per proporcionar eines en arts escèniques, impulsar la creació compartida, promocionar els valors del teatre i gaudir d'uns dies plens de noves experiències.


DADES GENERALS DE LES COLÒNIES D'ESTIU DELS TALLERS DE TEATRE:

  • Del 5 al 11 de juliol
  • Edat: entre 7 i 17 anys nascuts entre 2004 i 2012
  • Casa de colònies: Mas-Po Canyadó (Conreria)

Preu socis: 370 €

Preu no socis: 390


ACTIVITATS


Matí:

- Després d’esmorzar es farà un escalfament conjunt per tal de  posar el cos i la ment disponibles per a treballar i endinsar-nos en l’aprenentatge de les diferents tècniques teatrals.

- Dividits per grup d’edat els infants realitzaran jocs i activitats d’improvisació, clown, màscara, veu, cant... totes lligades a un eix conductor que servirà de guia.

- Abans de dinar gaudirem d’una estona de temps de lleure per a poder fer jocs dirigits i lliures i fomentar la coneixença i la cohesió dels infants.


Tarda:

- Després de dinar treballarem en la creació d’una obra conjunta que es realitzarà l’últim dia davant de les famílies. Els grups treballaran tant per separat com conjuntament.

- A mitja tarda gaudirem de la piscina i de temps de lleure amb jocs dirigits i lliures per fomentar la coneixença i la cohesió dels infants.


Nit:

- Després de sopar cada grup realitzarà una petita mostra de tot el que ha après i creat al matí davant de la resta dels infants per tal de compartir els aprenentatges i les experiències del dia a dia.

- Abans d’anar a dormir hi hauràsem pre un joc de nit relacionat amb l’eix conductor de les colònies.


ÚLTIM DIA

Les famílies estan convidades a veure la mostra de teatre que realitzaran els infants al matí al teatre La Conreria (a 100 metres de la casa de colònies).

Després farem un dinar de comiats tots junts a la mateixa casa de colònies. (Això queda supeditat a les mesures Covid del moment)