Photo: Sortida d'identificació de limícoles al Delta de l'Ebre

Sortida d'identificació de limícoles al Delta de l'Ebre

Descripció:

Els limícoles són sovint un maldecap a l’hora d’identificar-los, ja que generalment s’han de tenir en compte factors com ara longitud i forma del bec, longitud de les potes, muda, etc. Per tal que pugueu dominar aquest art fosc per sempre més, us proposem una activitat exclusiva d’un dia i mig de durada al delta de l’Ebre. De la mà d’en Xavi Larruy, visitarem la zona del Goleró el dissabte a la tarda i la finca de Bombita durant tot el diumenge. El Goleró és una zona ben coneguda per tothom, situada prop de l’Ampolla, mentre que Bombita és una finca agrícola localitzada al Canal Vell, que va ser adquirida pel Ministerio para la transición ecològica l’any 2009 i en la qual s'està duent a terme un projecte de naturalització que inclou la gestió de l’espai per afavorir la presència d’ocells, així com l’adequació de tres observatoris per observar-los.


Lloc de trobada per dissabte 20 d'abril a la tarda a les 16 h: l’Ampolla (https://maps.app.goo.gl/zjEcG2r88dLvtKKN6)


Lloc de trobada per diumenge 21 d'abril al matí a les 8:30 h: Finca de Bombita: (https://maps.app.goo.gl/AXGTiCAWrNAFEDSbA)


Observacions: Ca dur binocles i, qui en tingui, telescopi. El diumenge es dinarà de picnic, cal dur, per tant, el menjar i la beguda. L’allotjament de la nit de dissabte és a càrrec de cada participant.


Guia: Xavier Larruy




La reserva d'entrades per a aquest esdeveniment ja no està disponible.