Photo: Sortida a la Ribera d'Ebre

Sortida a la Ribera d'Ebre

Flix, España 10/03/2024 8:00 CET

Selecciona una entrada
No soci Entrades exhaurides

Hora de trobada: a les 8:00h

Lloc de trobada: al pàrquing de la benzinera Bonarea de Flix

Hora i lloc de finalització: a les 18:00h al mateix lloc de trobada.

Comentaris: aquesta és una sortida variada i ben interessant pel que fa a les espècies que es poden observar. En una àrea relativament petita, combina zones humides amb espais agrícoles i d’altres de caràcter subdesèrtic.

ITINERARI:

Matí: Iniciem la sortida fent una breu presentació i optimitzant el nombre de cotxes per tal de dirigir-nos al Meandre de Flix i posteriorment a la Reserva Natural de Sebes (Flix). Es tracta d’un espai de ribera molt ben conservat on tindrem la possibilitat d’observar el picot garser petit, el picot garser gros i potser el picot verd. La visita a la reserva ens permetrà gaudir de molts més ocells, com l’establiment primaveral de la colònia de cigonyes, el sempre espectacular blauet, els agrons rojos que començaran a arribar, etc. 

Dinar: es pot dinar de menú a Riba-roja o bé de pícnic (opcional).

Tarda: Farem una pausa per dinar i la resta del dia el passarem veient ocells a la vora de la riba de l’Ebre, ja dins el terme de Riba-roja. Entre les espècies més interessants que podem tenir l'oportunitat d’observar trobem el còlit negre, el falcó peregrí, la merla blava, l’àguila daurada, i potser, amb una mica de sort, l’àguila cuabarrada.