Photo: RIFA La grossa de cap d'any

RIFA La grossa de cap d'any

Comtes de Bell-lloc, 47

31/12/2020

11.00h


No es poden fer reserves per aquest esdeveniment

El portador interessa la quantitat de 5 EUROS en cada bitllet del número adquirit pel sorteig que se celebrarà a Barcelona el 31 de desembre de 2020. També ingressa 5 EUROS com a donatiu per als Castellers de Sants a canvi del sorteig d'una panera.
El dipositari de cada bitllet és l'Associació Castellers de Sants (Comtes de Bell-lloc, 47. 08014 Barcelona).
El número guanyador de la panera serà el coincident amb el 1r premi de la GROSSA DE CAP D’ANY del sorteig del 31 de desembre de 2020. (caduca als 30 dies).
Col·laboren: ARMAND ÒPTICS, ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE LA CREU COBERTA, AVIRAM NURI, BAR DEL MERCAT D’HOSTAFRANCS CAL JUANJO, BODEGA MONTFERRY, BRODATS FIPOL S.L., CANSALADERIA Mª TERESA, CANSALADERIA ROTLLAN, CARNISSERIA Mª CARME, CARNS I EMBOTITS CARLES I VICENS C
V116, CASA MAS PUIG, CELLER DE GELIDA, EDUARD PIÑOL FRUITES I VERDURES, EL NUCLI, EL RACÓ ARTESÀ, FONDEVILA ARTESANTS, FORN BALTÀ, IPELUSHOP, LA BOTIGUETA, MENJAMIQUES, MERCAT DE SANTS, PANTALONS J. ROBLES, PASTISSERIA CASA VIVES, PASTISSERIA KESSLER, RESTAURANT TXALAPARTA, SANTS ESTABLIMENTS UNITS, SAÜC BOTIGA SOSTENIBLE, SCRAP-A-TAG, TAVERNA LA BAUXA i TERRA D'ESCUDELLA.