Photo: Morena Tradipatxanga

Morena Tradipatxanga

Davant l'estació d'autobusos de Sants

26/08/2020

18.30h


No es poden fer reserves per aquest esdeveniment

Descripció

Morena és un grup atípic que versiona els “hits“ de música lleugera i patxanguera de les darreres dècades, posant-los una lletra en català que fa girs constants a les lletres originals i què defensa l’humor i la bona música en una mateixa proposta. Un petit cabaret on hi ha música, històries, personatges,...presentat amb una formació ben especial que defensa els sons que ens identifiquen com a país però que adopta constantment el llenguatge de la música moderna i llatina. D’estètica carrinclona i hortera, amb el rosa “xicle” com a color corporatiu, Morena ens transporta al seu món sonor i ens convida a participar de la festa patxanguera catalana sense complexes.

Morena?
Morena és el nom perfecte, és el nom que ens defineix!

És hortera i carrincló com nosaltres i com la música que fem. Recorda a patxanga i a “latino”. És el color de pell que té la nostra verge. És un peix d’una bellesa... especial i mediterrani, com nosaltres. És el mal que ens agermana i que patim els tres en silenci. És un nom perfecte per buscar al Google i gaudir, abans d’arribar a l’entrada 44.600.000 on sortim nosaltres, d’una combinació explosiva de dones lleugeres de roba, peixos amb cara d’haver anat de rave i pomada alleugerant. Ideal per triomfar. Us falten més raons?

Tradipatxanga?
Buscàvem un gènere innovador, una barreja impossible, una combinació explosiva, únic, irrepetible, de pirricletus, extravagant i sideral. Amb aquestes característiques tan exigents només teníem una opció: barrejar música tradicional i patxanga.
Així doncs:
Tradipatxanga és la de música què som.