Photo: Stand Up amb Ana Polo, Marc Sarrats, Charlie Pee i Godai Garcia

Stand Up amb Ana Polo, Marc Sarrats, Charlie Pee i Godai Garcia

Davant l'estació d'autobusos de Sants

24/08/2020

21.00h


No es poden fer reserves per aquest esdeveniment

Descripció

Ana Polo Periodista, locutora, guionista i feminista. Ana Polo és directa i reivindicativa i sap utilitzar l'humor a la perfecció per fer reflexionar a la gent a través dels seus monòlegs.

Marc Sarrats és un còmic i guionista asidu a El Soterrani, el local de l’humor underground gracienc. Se’l coneix entre altres motius pel seus monòlegs incòmodes al FAQS, o per presentar a TV3 el progama "Benzina"; un Late Night passat de rosca que era evident que ningú n'hagués permès mai l'emissió.

Charlie Pee és una humorista i guionista de Sabadell coneguda per ser una de les presentadores del programa L’Apocalipsi a Catalunya Ràdio i per ser l’organitzadora i presentadora d’espectacles d’stand-up comedy com el Comedy Gold Barcelona, l’Altre – Micro Obert i el Roast Battle Barcelona.

Godai García is the alter ego of Galdric Plana, actor and scriptwriter, who has written and acted in works such as Meravellós Desastre by Oques Grasses, or Tot és blanc. He also writes and presents radio show Això fred no val res, broadcast on twelve different Catalan channels.