Photo: Warm up DJ + Queralt Lahoz

Warm up DJ + Queralt Lahoz

Davant l'estació d'autobusos de Sants

22/08/2020

20.00h


No es poden fer reserves per aquest esdeveniment

Descripció

Queralt Lahoz és una jove cantant nascuda a Santa Coloma de Gramanet, nucli de migració andalusa on va emigrar gran part de la seva família de Granada. Ella va aprendre a parlar cantant a l’oïda de la seva àvia Maria, que li demanava que cantés coplas, flamenco, boleros a casa, on sempre hi havia la ràdio sonant.
Després d’un llarg recorregut, aquest 22 de novembre presenta 1917, el primer EP on hi han col·laborat alguns dels músics i productors més exquisits de l’escena. El resultat són 5 cançons que barregen el flamenco i els sons més urbans. Amb 1917 Queralt desafia convencionalismes amb una veu capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpia d’una supervivent.
La jove cantant sempre interpreta des de la transparència del ser, del que ella viu com a veritat, on hi ha arrels, història i respecte. Amb aquest projecte cuinat a foc lent, Queralt fa una aposta on combina tot el que ha après des de la seva veritat.
Just abans i directament des de els laboratoris del projecte Say It Loud ens arriba la selecció de ritmes afrodescendents de dos dels seus residents per obrir la vetllada